Tax Reporting oplossing met Board - Finext

Tax Reporting oplossing met Board

Webinar | Donderdag 29 oktober 2020 | 11.30 – 12.00

Aanmelden

Board Tax Reporting Solution

Kunnen veel arbeidsintensieve tax en financiële activiteiten en inzichten in je tax positie worden verbeterd? Zoals je misschien weet leidt te veel handmatig werk tot menselijke fouten. Het oplossen hiervan kost je veel meer tijd en moeite. Wil je hier ook minder uren aan besteden en meer tijd besteden aan activiteiten die bijdragen aan het gehele tax reporting proces? De nieuw uitgebrachte Tax Reporting oplossing in Board helpt je om de hoeveelheid handmatige en arbeidsintensieve activiteiten te verminderen en creëert meer inzicht in de tax posities.

De Tax Provisioning oplossingen zijn ontwikkeld door een gecombineerd team van Tax en Board specialisten. Experts van zowel Finext als Taxvibes hebben hun krachten gebundeld om de oplossing te creëren, die eenvoudig te integreren is met andere financiële en bedrijfsprocessen en in je Board platform. Board geeft je de mogelijkheid om één enkel platform te creëren voor al je zakelijke behoeften.

Deze Board Tax Reporting oplossing is gebaseerd op een bewezen Tax template, die is ontwikkeld door Taxvibes specialisten en wordt gebruikt door vele multinationals wereldwijd. Op 29 oktober organiseren wij een webinar over deze oplossing.

Voordelen van Board Tax provisioning oplossing 

De Tax provisioning oplossing geeft je verschillende voordelen:

  • Besteed minder tijd aan het eindeloos afstemmen van belastingrapporten op hun brongegevens.
  • Voorkom fouten in de belastingberekeningen en vang ze op met het intelligente Board model.
  • Hergebruik van de gegevens ten behoeve van tax risicomanagement en tax mogelijkheden.
  • Creëer en vergroot het fiscale bewustzijn binnen de gehele organisatie.
  • De mogelijkheid tot integratie met andere bestuursapplicaties zoals Board Financial Consolidation en andere Performance Management applicaties.
  • Zelfredzaamheid van de gebruiker: ontwikkelen en onderhouden van uitgekiende rapporten, snel en met minimale ondersteuning

Details

Datum: 29 oktober 2020
Tijd: 11:30 – 12:00 uur
Locatie: Online
Investering: gratis

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor het webinar! Pas als de inschrijving is bevestigd, is je plaats gegarandeerd.

Aanmelden