Webinar Predictive Forecasting met Vena - Finext

Webinar Predictive Forecasting met Vena

webinar | donderdag 7 juli 2022 | 11:00 – 12:00 uur

webinar-predictive-forecasting-met-vena

Is Predictive Forecasting abstract en iets voor in de toekomst?

Wij brengen de bovenstaande vraagstelling tijdens het webinar aan het licht met concrete voorbeelden die jou zullen overtuigen van het tegenovergestelde! Wij vertellen het verhaal van twee klanten waarbij we de forecast hebben verbeterd met de implementatie van predictive technieken. In een ‘proof of concept’ van slechts 6 dagen hebben we een duidelijk meetbare verbetering aangetoond ten opzichte van de handmatige forecast.

Donderdag 7 juli geven wij een webinar waarbij we laten zien hoe je met slimme technieken je forecast automatisch kan laten voorspellen. Heb je momenteel veel handmatige input, wil je de eigen forecast challengen of heb je momenteel geen beeld hoe de forecast zich verhoud tegenover markt trends en de historische cijfers? Dan laten wij je in een uur tijd zien hoe je in Vena op verschillende manieren een forecast kunt laten voorspellen. Aan de hand van twee Proof of Concepts (POC’s) bij twee totaal verschillende organisaties nemen we je mee in de beginselen van predictive forecasting.

We starten met de aanleiding van de twee uitgevoerde POC’s, laten we zien hoe dit werkt in Vena en laten we de resultaten zien. Tevens krijg je een beter perspectief van de verschillende manieren waarop we een predictive model kunnen opzetten.

Wil je zelf ook een eerste stap maken richting geautomatiseerd forecasten? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina!

Voor wie is dit interessant?

  • Business controllers
  • FP&A Managers
  • Forecast analisten

Details

Datum: donderdag 7 juli 2022
Tijd: 11:00 – 12:00 uur
Locatie: online
Investering: deelname is kosteloos

Aanmelden

Het aantal plaatsen voor dit webinar is beperkt. Meld je snel aan!