Power BI School | Basistraining in één dag

Training | 10 oktober 2019 | 09:00 – 17:00
Aanmelden

Ben jij als professional ook afhankelijk van Excel om data samen te voegen en te analyseren? Het gebruik van Excel om data uit verschillende entiteiten te ordenen, samen te voegen en te analyseren is vaak een foutgevoelig proces. In de praktijk zien we dat de potentie van deze data daardoor onvoldoende wordt benut. Zo blijven waardevolle inzichten opgesloten in spreadsheets, databases en operationele systemen.

In deze Power BI School maak je binnen één dag kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI. We zullen de theorie afwisselen door vlot aan de slag te gaan met het bouwen van dashboards, zodat je als gebruiker een goed beeld krijgt bij de functionaliteiten en het gebruikersgemak van de tool. De trainers zijn zonder uitzondering allemaal professionals met uitgebreide praktijkervaring. Zij borgen de toepasbaarheid van alles wat geleerd wordt in de training en kunnen je voorzien van echte tips uit de praktijk. Na deze training heb je een goed overzicht van de functionaliteiten van Power BI en ben je in staat om waardevolle dashboards voor de organisatie te maken en te delen.

Eerder dit jaar hebben wij een webinar gegeven waarbij we de BI-trends van de hele markt bespraken. Bekijk hier het webinar.

Programma

08:45 – 09:00 Ontvangst

09:00 – 09:30 Inleiding Power BI

09:30 – 12:30 Training
We gaan vlot zelf aan de slag om dashboards in Power BI te bouwen. Na een korte uitleg volgt steeds een praktisch deel waarin je theorie gelijk gaat toepassen.
Dat motiveert en zorgt dat de opgedane kennis goed wordt opgenomen.

12:30 – 13:00 Lunch
Verzorgde lunch door Finext.

13:00 – 16:45 Training

16:45 – 17:00 Afsluiting
Naast de training krijg je alle cursusmaterialen (o.a. presentaties, oefenbestanden, voorbeeld-dashboards) zodat je na de training zelfstandig verder kunt leren.

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van oplossing Power BI, zoals
– Data analisten
– Business- en Financial Controllers
– IT-managers en Finance Managers

Details

Tijdstip: donderdag 10 oktober 2019, 09:00 uur tot en met 17:00 uur
Locatie: Binckhorstlaan 36, 2615BE Den Haag (M520)
Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.
Investering: € 349,- excl. BTW
Neem je eigen laptop mee!

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.