Organiseer je IFRS 16 processen efficiënt en accuraat - Finext

Organiseer je IFRS 16 processen efficiënt en accuraat

Organiseer je IFRS 16 processen efficiënt en accuraat – Webinar – 19 november 2020 – 11:30 – 12:00 uur | Engelstalig

Aanmelden

laptopDe invoering van boekhoudstandaard IFRS 16 kan grote rapportagegevolgen hebben voor een onderneming. Vanaf 2019 is ieder bedrijf, dat IFRS hanteert, namelijk verplicht om zijn leasecontracten in de balans op te nemen. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de omvang van de balans, financiële rapportages en voor het identificeren en verzamelen van de juiste informatie. Dit vraagt om een slimme oplossing; die oplossing hebben wij gerealiseerd met een app voor IFRS 16 met Anaplan.

Anaplan IFRS 16 app

Finext heeft een standaard IFRS 16 oplossing ontwikkeld. Deze IFRS 16 app in het Anaplan platform biedt een oplossing voor het vele werk dat de invoering van IFRS 16 met zich meebrengt. Zo biedt de app je de mogelijkheid om al je leasecontracten te beheren en de bijkomstige calculaties door te rekenen. Daarnaast biedt Anaplan de mogelijkheid om de uitkomsten van deze calculaties direct in je ERP-systeem te verwerken.

Aanmelden

Op donderdag 19 november zullen we middels een webinar in een half uur alle ins en outs van deze app laten zien. Gebruik deze link om je aan te melden.

Voor wie is dit interessant?

Voor geïnteresseerden in IFRS 16 en Anaplan-oplossingen, zoals:
– Managers Reporting en (Group) Controllers
– Business & Financial Controllers
– IT-managers en IT-architecten

Aanmelden