Oracle Planning and Budgeting Cloud Webinar - Finext

Oracle Planning and Budgeting Cloud Webinar

Oracle Planning and Budgeting Cloud Webinar – Webinar – 28 april 2021 – 11:30 – 12:00 uur

Aanmelden

Veel financiële professionals hebben moeite om het planproces overzichtelijk te houden. Door het gebruik van verouderde systemen en constant delen van spreadsheets is er hoge foutgevoeligheid en heb je meerdere versies van de waarheid.

Oracle Planning and Budgeting Cloud biedt een snel, robuust en overzichtelijke oplossing voor het planproces. Met dit soort oplossingen kun je in korte tijd je planproces optimaliseren en versnellen. Geen spreadsheets meer maar het volledige planproces overzichtelijk in de Cloud. Hierin analyseer je de planning met aantrekkelijke rapporten en dashboards.

In ons Webinar op 28 april laten we je in een half uurtje zien hoe je Oracle Planning and Budgeting Cloud (PBCS) kunt inzetten als een volledige en overzichtelijke planningsoplossing. Daarnaast zoomen we in op enkele van de nieuwe functies zoals de vernieuwde “Narrative (Management) Reporting suite” en “Dashboarding 2.0”.

Na dit webinar weet je waar je PBCS voor in kunt zetten en hoe dit het planproces een stuk overzichtelijker en makkelijker maakt.

Details:

Datum: 28 april 2021
Tijd: 11:30 – 12:00
Locatie: Online
Investering: Gratis

Aanmelden

Meld je nu hier aan. Alleen bij bevestiging van de aanmelding is je plaats gegarandeerd.

We kijken uit naar je deelname aan ons webinar!

Meld je aan