Oracle Close Up!

Oracle Close Up | Dinsdag 26 november 2019 | 14.00 – 18.00 | Kloosterhoeve, Harmelen

Aanmelden

Op dinsdag 26 november organiseren we de Oracle Performance Management Close Up. In vorige edities deelden onder anderen Accell Group, Ahold Delhaize en Shell Vivo Energy hun ervaringen.

Oracle Grey ScaleTijdens deze Close Up wil Nyenrode University graag haar verhaal met jullie delen. Nyenrode heeft de keuze gemaakt om toekomstgericht aan de slag te gaan met Oracle Planning & Budgeting Cloud Service ter ondersteuning van het budget, forecast en analyse proces. Olena Gots, Head of Controlling, zal jullie meenemen in het verhaal van Nyenrode University en haar visie op het Finance en IT-landschap met jullie delen.

Ook zal Ruud Croonen, directeur Corporate Control van Marel zijn visie delen over de voorbereiding van Marel op een dubbele beursnotering (Nasdaq IJsland en Euronext Amsterdam) en hoe te zorgen voor een gestroomlijnde externe en interne rapportage met behulp van Oracle Hyperion Financial Management als consolidatie en management rapportage oplossing.

Daarnaast zal Michiel Aalpoel van Oracle de visie delen over 360 finance. Hij geeft een inkijk in de laatste ontwikkelingen van een geïntegreerd 360 finance platform.

Marketplace

Ook deze editie hebben we twee Marketplaces waar je met onze experts kunt sparren over verschillende onderwerpen:

  • Rolling Forecasting biedt een scherper zicht op de toekomst. Egon Rijsewijk, Performance Management consultant en Patrick Tullemans Forecasting subject matter expert bij Finext delen hun visie op rolling forecasting.
  • Consolidatie en Rapportage: Joost Mellegers staat stil bij HFM versie 11.2 en deelt best practices in Hyperion Financial Management. Roland van den Berg verzorgt een update over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Oracle Financial Consolidation and Close.

Na de marketplace is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van Oracle, zoals:
– Managers Reporting en (Group) Controllers
– Business & Financial Controllers
– IT-managers en Finance Managers

Details

Datum             Dinsdag 26 november 2019
Tijd                  14:00 – 18:00 uur
Locatie            Kloosterhoeve. Kloosterweg 2, Harmelen
Investering      Deelname is kosteloos

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Aanmelden

Meld je nu hier aan. Het aantal plaatsen voor deze middag is beperkt. Alleen bij bevestiging van de aanmelding is je plaats gegarandeerd.