Oracle Close Up 2023 - Finext

Oracle Close Up 2023

Oracle Close Up | Donderdag, October 12 | 14:00 – 18:00 uur | Fort de Batterijen, Nieuwegein

Op donderdag 12 oktober staat de Oracle Close Up weer op de agenda. Dit evenement biedt je de perfecte gelegenheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van planning, consolidatie, winstgevendheid en kostenbeheer. Er is ook veel ruimte om te netwerken met andere professionals die net zo gepassioneerd zijn over Oracle als jij.

De Close Up is interessant voor iedereen die met Oracle werkt of nieuwsgierig is naar Oracle’s Performance Management Portfolio, inclusief Managers Reporting en Group Controllers, Business & Financial Controllers en IT Managers en Finance Managers.

Programma

Keynote:

• Digitale Financiële Transformatie bij De Stiho Groep
Tijdens zijn tijd bij BDO heeft Bart ervaring opgedaan in financiële verslaggeving en geleerd over de relatie tot de operatie en andere delen van de organisatie. Zijn ervaringen uit het verleden hebben hem geholpen om in zijn huidige rol van projectleider te groeien. Benieuwd naar De Stiho Groep haar EPM-verhaal en Bart zijn lessen?

Sessies:

• Hoe Aegon met behulp van Oracle EPM meer inzicht in zijn kosten kreeg
Leer hoe Aegon inzicht heeft gekregen in de kosten van zowel de verschillende producten als de verschillende entiteiten. Met behulp van de profitability and cost management module heeft Aegon op transparante wijze de link weten te leggen tussen de kosten uit het grootboek en de producten. In combinatie met Oracle ERP en de planningsmodule is Aegon in staat om zowel de actuals als de gebudgetteerde kosten inzichtelijk te krijgen en daarmee te beïnvloeden.

• Pillar Two met Oracle Tax Reporting Cloud
Hoe kan Oracle EPM-software ondersteunen bij het voldoen aan Pillar Two vereisten? Oracle biedt met de Tax Reporting module naast functionaliteiten voor tax provisioning binnenkort ook functionaliteiten die kunnen ondersteunen bij Pillar Two. Tijdens een preview van Pillar Two tonen we data verzameling, berekeningen en rapportages in deze module

• De weg naar een soepel planningsproces
Hoe ondersteunt Oracle EPM bij de budget en planningprocessen? Op welke manier kan het efficiënter en robuuster worden? Welke integratie met Netsuite is daarbij mogelijk, zodat je (financiële) planning als een soepel en naadloos proces functioneert. Maak gebruik van de ‘Intelligent Performance Management’ functionaliteiten; actuals en plannen worden automatisch geanalyseerd, en bijzonderheden op ieder niveau, worden in kaart gebracht en staan klaar om verder te analyseren of te verklaren

• De samenwerking tussen NetSuite ERP en Planning
Voor een correcte planning dienen de Actuals als bron uit het ERP natuurlijk perfect op orde te zijn. The Next Digitals is enthousiast over NetSuite ERP, maar beseffen dat er sprake is van een oneindige Technology Value Gap. Alleen echte fanatiekelingen met vakmanschap openen hierin onbekende mogelijkheden. Benieuwd wat dit voor het planningsproces inhoudt en hoe The Next Digitals dit pad bewandelt?

• Oracle EPM Update: Forms en Dashboards 2.0
In de loop van dit kwartaal verwachten wij een prachtige Oracle EPM update: Forms en Dashboards 2.0. De formulieren – feitelijk de gehele UI – is flink onderhanden genomen. Denk aan “On the Fly Calc”, subtotalen en formules worden direct op het form berekend. De algehele performance is flink verbeterd, met minder clicks en pop-ups. Een verbeterde POV-selectie etc. Deze verbeteringen zijn doorgetrokken naar de dashboards en de huidige ‘supporting details’ worden als een tweede window beschikbaar, en zijn daarmee veel toegankelijker. Kom kijken en luisteren naar een sneakpreview!

Details

Datum: donderdag 12 oktober
Tijd: 14:00 – 18:00 uur
Locatie: Fort de Batterijen, Nieuwegein
Investering: deelname is gratis
LET OP:  dit evenement is in het Engels.

Aanmelden

Mis deze kans niet! Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Alleen bevestigde inschrijvingen krijgen een gegarandeerde plek.