OneStream Close Up 2023 - Finext

OneStream Close Up 2023

OneStream Close up | 8 juni 2023 | De Loods, Rijswijk

(Dit event zal in het Engels gehouden worden)

Is jouw organisatie klaar voor de komende regelgeving? Als gebruiker van OneStream wil je voorbereid zijn op nieuwe wetgeving zoals Pillar 2 en ESG. Deze nieuwe regelgeving vereist dat jouw organisatie over nog meer informatie rapporteert, wat kan betekenen dat systemen moeten worden aangepast. Hoe doe je dit zo eenvoudig en efficiënt mogelijk?

Tijdens de OneStream Close Up brengen wij je op de hoogte van nieuwe OneStream functies, bespreken we relevante nieuwe regelgeving en vertellen we je hoe je je processen het best hierop kunt automatiseren.

Voor wie is dit interessant?

Dit evenement is interessant voor Financials die op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van OneStream zodat jouw bedrijf goed voorbereid is op aankomende regelgeving zoals Pillar II en ESG.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens de OneStream Close Up bespreken we de laatste features van OneStream. Daarnaast bespreken experts op het gebied van Tax en ESG de nieuwe Pillar 2 en ESG-regelgeving. Na afloop is er een netwerk borrel waar, onder het genot van een hapje en een drankje, verschillende stands bezocht kunnen worden en met vakgenoten nieuwe inzichten gedeeld kunnen worden.

Details:

Datum: donderdag 8 juni 2023
Locatie: De Loods, Rijswijk
Tijd: 14:00 – 19:00