OneStream Close Up

Onestream Close Up headerBen je al gebruiker van OneStream en wil je meer weten over de mogelijkheden op specifieke thema’s als Rolling Forecast, Tax Reporting, of Management Reporting? Kom dan op donderdag 20 juni naar de OneStream Close Up en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In vorige edities deelden onder andere ervaringsdeskundigen van Terberg Group, Hunkemöller, Flowtraders en Parlevliet & Van der Plas hun ervaringen. Lees hier een artikel over hoe Flowtraders OneStream heeft ingezet.

Ook deze editie zullen we ons laten inspireren door een praktijkverhaal. Hierin laten we zien hoe OneStream ingezet kan worden om als onderneming beter te anticiperen op voortdurend veranderende marktomstandigheden. Ditmaal is het woord aan Geert-Jan Ottenheym van Total Specific Solutions (TSS), head of corporate control, hij zal in gaan hoe een gerenommeerde internationale organisatie als TSS grip houd op de cijfers met meer dan 60 onafhankelijk beheerde software Business Units in Europa en hoe TSS OneStream inzet om haar business te sturen op basis van de beschikbare financiële rapportages.

Meld je hier aan.

Programma

14:00 – 14.30 Ontvangst
Je wordt ontvangen op de sfeervolle locatie “Amstel Boathouse” te Amsterdam.

14:30 – 14:45 Finext update: Performance Management markt
Rob Visser van Finext Performance Management heet je van harte welkom op de Close Up en geeft een update omtrent onze huidige projecten, best practices en de marktontwikkelingen.

14:45 – 15:30 OneStream update: Visie en Roadmap
Raimon Roth van OneStream Software neemt je mee in de laatste ontwikkelingen vanuit OneStream en schetst de roadmap voor de nabije toekomst.

15:30 – 16:15 Praktijkverhaal Total Specific Solutions
Geert-Jan Ottenheym, Head of corporate control bij TSS, zal in gaan hoe een gerenommeerde internationale organisatie als TSS grip houdt op de cijfers met meer dan 60 onafhankelijk beheerde software Business Units in Europa. Hoe zet TTS OneStream in om haar business te sturen op basis van de beschikbare financiële rapportages?

16:15 – 16:30 Pauze
Tijd voor een kop koffie en een versnapering.

16:30 – 17:00 Finext marketplace:
Kom naar de marketplace en we bieden je de gelegenheid om met experts te sparren over de volgende onderwerpen:

Market stand 1: Trends in Rolling Forecast
Market stand 2: Trends in Tax Reporting
Market stand 3: International Business Comminication Standards
Hoe maak je impact met cijfers? Jonathan Aardema neemt je mee in de wereld van de International Business Communication Standards. Je krijgt praktische tips hoe je rapporten, dashboards en presentaties ontwerpt die het verschil maken.

17:00 – 18:00 BBQ en netwerken
Na de presentaties is er gelegenheid om te netwerken en met experts te sparren over de nieuwste ontwikkelingen rondom OneStream. Wij zorgen voor een BBQ zodat we gezamenlijk de middag goed kunnen afsluiten!

Voor wie is dit interessant?

Dit event is interessant voor gebruikers van, of geïnteresseerden van OneStream, zoals:

  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • Business Controllers
  • Finance Controllers
  • IT-managers en Finance Managers

Details

Tijdstip: donderdag 20 juni, 14:00 uur tot en met 18:00 uur
Locatie: Amstel Boathouse, Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam
Parkeren: Amstel Boathouse beschikt over voldoende parkeerplaatsen
Investering: Deelname en parkeren zijn kosteloos voor genodigden

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten

Aanmelden

Meld je nu hier aan. Het aantal plaatsen voor deze middag is beperkt. Alleen bij bevestiging van de aanmelding is je plaats gegarandeerd.

Wij kijken er naar uit je op donderdag 20 juni te begroeten in Amsterdam!