Hoe selecteer ik een Enterprise Performance Management oplossing? - Finext

Hoe selecteer ik een Enterprise Performance Management oplossing?

webinar | donderdag 29 september | 11:30 – 12:00 uur

Op zoek naar een consolidatie oplossing, een forecasting tool of juist een geïntegreerd management rapportage platform? Hoe pak ik de selectie aan en hoe manage ik mijn stakeholders?

De softwaremarkt is continu in beweging, wat inhoudt dat de oplossing die je vandaag kiest, over een jaar alweer toe kan zijn aan verandering. Het selecteren van een oplossing voor consolideren, rapporteren, budgetteren en forecasten is voor veel organisaties een complexe en tijdrovende taak. Het Software Selectie Traject van Finext is dé uitkomst voor organisaties die op het punt staan om zich te oriënteren op een (nieuwe) EPM oplossing.

Tom BorsboomSenior Performance Management Advisor en Stijn Gabriels, Advisor, Performance Management BI & Data Analytics, gaan in gesprek over de aanpak inzake het selecteren van de juiste consolidatie, forecasting en management rapportage oplossing.

Hoe pak ik een selectie aan en zorg ik dat ik verassingen voorkom? Vragen waar wij antwoord op geven tijdens het webinar. Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan!

Welke onderwerpen komen er aan bod?
  • Gedeelde visie
  • To-be informatie architectuur
  • Het betrekken van stakeholders
  • Het managen van verwachtingen
  • Selectie, contracteren en implementeren
Details

Datum: donderdag 29 september
Tijdstip:
11:30 – 12:00 uur
Locatie: online
Investering: deelname is kosteloos

Aanmelden

Wil je meer weten over de aanpak van een selectie traject? Of wil je simpelweg begrijpen hoe andere organisaties een passende consolidatie oplossing, een forecasting tool of juist een geïntegreerd management rapportage platform selecteren? Vergezel ons gedurende ons online webinar: “Hoe selecteer ik een Enterprise Performance Management oplossing?” op donderdag 29 september 2022. Meld je hieronder aan!