Finext Line Up 2021 - Finext

Finext Line Up 2021

Finext Line Up | 29 april 2021 | Online

Is jouw huidige Corporate Reporting oplossing binnenkort aan vervanging toe? Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe planningstool maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Finance Tools?

De oriëntatie in de markt van EPM-oplossingen is voor veel mensen een onoverzichtelijk proces dat vaak meer vragen oproept dan antwoorden geeft. Voeg daarbij de enorm snel ontwikkelende techniek en de overdaad aan nieuwe buzzwords als Machine Learning en Artificial Intelligence en je ziet als Financial al snel door de bomen het bos niet meer.

Herken je je in het bovenstaande? Dan is de Finext Line Up écht iets voor jou! Meld je nu aan via het formulier onder aan deze pagina!

Tijdens de Finext Line Up zetten wij alle belangrijke spelers op het gebied van EPM-oplossingen op een rij. In één middag vertellen we je alles over de nieuwste (technologische) ontwikkelingen, de strategie van de grote spelers in de markt en welke ’new kids on the block’ hun opwachting maken. Zónder directe commerciële betrokkenheid van de softwarepartijen zelf. Wel zo eerlijk vinden wij.

Tijdens verschillende digitale deep-dive sessies krijg je de mogelijkheid om in één middag een rondje langs de velden te maken, de verschillende oplossingen live te zien en je vragen aan onze experts te stellen.

Na afloop ben je weer helemaal op de hoogte en sla je volledig bijgepraat je laptop weer dicht!

Na afloop van de ‘Line Up’ ben jij: 

  • Volledig bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen in Finance tooling
  • Op de hoogte van de belangrijkste verschillen tussen de diverse toolsets
  • Geïnformeerd waarop je moet letten bij het selecteren van een nieuwe oplossing

Voor wie is dit interessant? 

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in Performance Management oplossingen, die bij willen blijven of zich aan het oriënteren zijn in de markt, zoals:

  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • Managers Financial Systems
  • IT-managers en Finance Managers
  • Corporate Controllers

Details 

Datum: 29 april 2021
Tijd: volgt snel!
Locatie: online
Investering: deelname is kosteloos