Finext Line Up 2021 - Finext

Finext Line Up 2021

Line up evenement

Finext Line Up | 29 april 2021 | Online | 14.00 uur

Is jouw huidige Corporate Reporting oplossing binnenkort aan vervanging toe? Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe planningstool maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Finance Tools?

De oriëntatie in de markt van EPM-oplossingen is voor veel mensen een onoverzichtelijk proces dat vaak meer vragen oproept dan antwoorden geeft. Voeg daarbij de enorm snel ontwikkelende techniek en de overdaad aan nieuwe buzzwords als Machine Learning en Artificial Intelligence en je ziet als Financial al snel door de bomen het bos niet meer.

Herken je je in het bovenstaande? Dan is de Finext Line Up écht iets voor jou! Meld je nu aan via het formulier onder aan deze pagina!

Tijdens de Finext Line Up zetten wij alle belangrijke spelers op het gebied van EPM-oplossingen op een rij. In één middag vertellen we je alles over de nieuwste (technologische) ontwikkelingen, de strategie van de grote spelers in de markt en welke ’new kids on the block’ hun opwachting maken. Zónder directe commerciële betrokkenheid van de softwarepartijen zelf. Wel zo eerlijk vinden wij.

Tijdens verschillende digitale deep-dive sessies krijg je de mogelijkheid om in één middag een rondje langs de velden te maken, de verschillende oplossingen live te zien en je vragen aan onze experts te stellen.

Na afloop ben je weer helemaal op de hoogte en sla je volledig bijgepraat je laptop weer dicht!

Het programma

 

Finance Digital Transformation: Trends, Tools en Technologische ontwikkelingen

Tijdens een plenaire aftrap gaan we in op de ontwikkelingen in de markt van Finance Digitalisatie Tooling. Zien we een serieuze verschuiving in het EPM landschap? Nieuwe spelers lijken de leiders van morgen te worden. Of herpakken de grote partijen zich en behouden zij hun positie als marktleider? Zien we nu eindelijk volledige geïntegreerde Finance tools of blijft het een verzameling losse componenten? Wat is de praktische toepasbaarheid van buzzwords als Machine Learning en Artificial Intelligence voor Financiële processen? Gewoon de volgende hype of werkt het écht?

Break Out sessies

Tijdens diverse break-out sessies praten we je bij over de ontwikkelingen rondom de diverse bekende en minder bekende toolsets. We duiden wat de analisten te zeggen hebben, hoe de roadmap eruitziet en welke oplossingen je nou echt waarvoor kunt gebruiken. Geen slicky softwaredemo’s maar de echte achtergrond en ondertitels bij de verschillende toolsets. Zo zijn er o.a. sessies over Anaplan. Board, CCH Tagetik, Onestream, Oracle, SAP en Vena.

Marketplace

Naast de verschillende sessie is het ook mogelijk rond te kijken op onze virtuele marketplace. In verschillende standjes vind je de demo’s van de tools, use cases en andere relevante informatie.  Ook heb je daar de kans om live één-op-één onze experts te spreken en ze het hemd van het lijf te vragen. Nieuwsgierig naar de best practices van een toolselectie of welke oplossingen er zijn voor Disclosure Management? Ook hiervoor ben je aan het goede adres in onze virtuele marketplace!

Voor wie is dit interessant? 

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in Performance Management oplossingen, die bij willen blijven of zich aan het oriënteren zijn in de markt, zoals:

  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • Managers Financial Systems
  • IT-managers en Finance Managers
  • Corporate Controllers

Details 

Datum: 29 april 2021
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: online
Investering: deelname is kosteloos