Finext E-housedag - Finext

Finext E-housedag

e-housedag Finext

Aanmelden

10 november E-housedag: Wat ga jij doen na je studie?

Finext biedt Young Professionals de kans zich maximaal te ontwikkelen in ons Traineeship. Heb jij een financiële of een Business Information Management achtergrond en heb je interesse in Finance en IT, maar weet je niet precies wat je wilt gaan doen? Meld je hier aan en kom kennismaken met Finext tijdens de E-housedag op dinsdag 10 november! 

Finext is een zelfsturende organisatie met ruim 150 consultants. We richten ons op het verbeteren van de financiële functie bij grote bedrijven. We zijn actief in diverse sectoren met uiteenlopende klanten zoals KPN, Picnic, Sanoma, Aegon en ASML.

Tijdens de E-house sessie vertellen we je meer over ons organisatiemodel. Hoe is het om te werken in een bedrijf dat werkt met zelfsturende teams? Daarnaast vertellen een aantal Finexters je meer over de verschillende expertisegebieden binnen Finext. Dit doen we door een interactief gedeelte met business cases, zodat je een goed beeld krijgt hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Tot slot krijg je deze dag de gelegenheid om met de huidige trainees en andere Finexters te praten over hoe het is om bij Finext te werken. Zo kom jij erachter of ons Talentprogramma bij jou past.

Bij Finext bieden we de mogelijkheid om gedurende een vol jaar te ontdekken wat de verschillende disciplines op het snijvlak van Finance en Tooling in de praktijk inhouden. Op basis van daadwerkelijk opgedane praktijkervaring ontdek jij waar jouw talenten liggen en maak je een keuze welke talenten jij bij Finext verder wilt ontwikkelen in de toekomst. Klik hier voor meer informatie over het traineeship.

Online programma dinsdag 10 november

15:00 Introductie bij Finext: Wat doet een Finexter bij de klant?
16:00 Kijkje in de praktijk: Interactieve sessie met onze consultants
17:30 Q&A tijdens de borrel

Aan het einde van deze sessie heb je een goed inzicht in wat we precies doen en hoe dat dan werkt met zelfsturende teams.

Wat neem je mee?

  • Aantoonbare affiniteit met Finance of IT
  • HBO of WO denkniveau
  • Handen uit de mouwen mentaliteit

LET OP: aanmelden kan t/m 31 oktober

Aanmelden