CCH Tagetik Close Up! 2021 | 14:00 - 18:00 | Finext

CCH Tagetik Close Up 2021

CCH Tagetik Close Up | donderdag 14 oktober 2021 | 14:00 – 18:00

CCH Tagetik logo

 

 

 

Het zijn turbulente tijden, maar goed gereedschap geeft bedrijven de mogelijkheid om te allen tijden het overzicht te behouden. Zo ook voor de gebruikers van CCH Tagetik. In onze CCH Tagetik Close Up kijken we naar het heden en de toekomst, door bijvoorbeeld naar slimme Forecasting methoden en Visualisatie oplossingen te kijken. Tijdens dit evenement laten we de uitgebreide mogelijkheden van CCH Tagetik zien, we zullen dan ook verschillende thema’s behandelen.

Wat behandelen we tijdens de Close Up?

Tax in CCH Tagetik

Fiscale rapportage kan een complex en tijdrovend proces zijn. Graag introduceren we daarom de Tax Provision Template. Deze template is gebaseerd op best-practices en is volledig geïntegreerd met de consolidatie in je CCH Tagetik omgeving. Het vormt een toegankelijke starter-kit waarmee je jouw fiscale rapportage proces gegarandeerd kan optimaliseren.

Forecasting met CCH Tagetik

Veel organisaties lopen tegen grote uitdagingen aan bij het uitvoeren van het budgetterings- & planningsproces. Deze uitdagingen draaien altijd om tijd en kwaliteit. CCH Tagetik biedt verschillende mogelijkheden voor krachtige Financiële Plannings- (FP&A) en Integrated Business Planning (IBP) processen.

Power BI integreren in CCH Tagetik

Al jaren roept men dat de wereld van Finance en IT dichter naar elkaar bewegen. Wat betekent dit concreet voor je bedrijf? Wat voor kansen liggen er op het gebied van integratie en visualisatie? Hoe kun je als finance-afdeling gebruikmaken van de kracht van CCH Tagetik om te koppelen en rapporteren in Power BI?

Break-out sessies

Na de plenaire sessie is er de mogelijkheid om een van onze break-out sessies te volgen. Je kunt zelf bepalen welk onderdeel je wilt bijwonen:

  • Advanced Reporting
  • Advanced Consolidation


Voor wie is dit interessant:

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in CCH Tagetik, zoals Finance Professionals, waaronder:

  • Business Controllers
  • Financial Controllers
  • Group Controllers
  • Finance Managers


Details

Tijdstip: Donderdag 14 oktober, 14:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: N.t.b.
Parkeren: N.t.b.
Investering: Deelname is kosteloos

Aanmelden

Meld je hieronder aan. Het aantal plaatsen voor deze middag is beperkt. Alleen bij bevestiging van de aanmelding is je plaats gegarandeerd.

Wij kijken er naar uit je de 14e te mogen begroeten!