CCH Tagetik Close Up!

23 april 202013.30 – 18.00 uur | Euromast, Rotterdam
aanmelden

Op 23 april 2020 organiseert Finext weer de CCH Tagetik Close Up. We nodigen je dit jaar graag uit om boven in de Euromast samen de nieuwste ontwikkelingen van CCH Tagetik door te nemen.

CCH Tagetik

CCH Tagetik staat in Nederland vooral bekend om haar krachtige consolidatie capaciteiten. Hierdoor kunnen de handige Budgeting & Planning functionaliteiten, zoals de Allocation Engine en de Analytical Information Hub, wel eens vergeten worden. Tijdens de Close Up zullen we de voordelen laten zien van alle nieuwste technieken voor je consolidatie- en planningsprocessen in één applicatie.

Ook zullen we een kijkje in de toekomst nemen. We zien dat er steeds meer interesse ontstaat om CCH Tagetik te combineren met Artificial Intelligence en Machine Learning om planningsprocessen te optimaliseren. Met de huidige ontwikkelingen van CCH Tagetik is deze toekomst al erg dichtbij, daarom zullen we ook een duik nemen in de wereld van Statistical Forecasting.

Verwacht een middag vol inspirerende praktijkverhalen van binnen en buiten het financiële werkveld en een update over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast is het voor veel vaste bezoekers van de Close Up een goed moment om weer eens bij te praten met vakgenoten.

We werken nog volop aan de laatste invullingen van het programma. Alle details over de verschillende sprekers en sessies volgen binnenkort. Reserveer hier alvast je plek en we houden je up to date!