Betere Bedrijfsvoering in het Onderwijs – De digitale toekomst! - Finext

Betere Bedrijfsvoering in het Onderwijs – De digitale toekomst!

Na het succes van vorige edities met Beter Begroten in het Onderwijs organiseren wij op donderdag 24 september 2020 van 10:00 tot 12:30 uur het Virtuele Webinar: Betere Bedrijfsvoering in het Onderwijs – De digitale toekomst!Oracle

In tijden waarin Onderwijs het maximale van het digitalisering verlangt, is een robuuste en digitale bedrijfsvoering cruciaal voor een optimale ondersteuning van het Onderwijs en de Student. Budgetten die voor 2020 gemaakt zijn, kloppen die nog en moeten we bijsturen? En hoe kunnen deze budgetten omgezet worden in Projecten, Inkopen en Facturen om de veranderende vraag zo goed mogelijk te blijven ondersteunen?

In dit Webinar deelt Peter Wemmenhove, 20+ jaar ervaring in financiële dienstverlening en IT op het gebied van leiding en advies bij o.a. NHL Stenden en Erasmus Universiteit, zijn visie over de optimale bedrijfsvoering en samenwerking tussen verschillende afdelingen. Hierbij komen verschillende keuzerichtingen, gevolgen en tips uit de praktijk naar voren zoals integrale bedrijfsvoering of best of breed, Van Oude naar Nieuwe systemen, Data verzamelen of Pro-actief analyseren.

Vervolgens neemt Lucas Heymans, Director Higher Education & Research Product Strategy binnen Oracle, ons mee in de toekomstige trends en innovaties in het onderwijs. Denk hierbij aan Flexibel Onderwijs, Intelligente Begroting, Chatbots, Kunstmatige Intelligentie, Blockchain en Machine Learning. Lucas neemt ons mee in de “Onderwijs Instelling van de Toekomst” en geeft concrete toepassingen en innovatieve voorbeelden uit de praktijk waar Onderwijs Instellingen successen behalen met deze technologieën.`

Agenda

  • 10:00 uur: Betere Bedrijfsvoering in het Onderwijs, De Digitale toekomst – Peter Wemmenhove
  • 11:00 uur: Trends in het onderwijs met nieuwe technologieën – Lucas Heymans
  • 12:00 uur: Digitale Lunch*
  • 12:30 uur: Close

Details

Datum:          donderdag 24 september 2020
Tijd:               10:00 – 12:30
Locatie:         Online webinar
Investering:   Kosteloos voor genodigden (Bij niet aanwezig kunnen zijn, graag een berichtje naar de organisatie)

Voor wie is dit interessant?

De sessie is specifiek bedoeld voor financiële en IT professionals in het onderwijs:

  • Financieel Directeuren, Finance Managers
  • Managers Bedrijfsvoering, Managers Control, (business/concern) Controllers
  • IT Directeuren, IT Managers, Enterprise Architecten en Functioneel Managers
  • Business Analisten

*Optioneel
We sluiten af met een digitale lunch waarin we met elkaar kunnen netwerken over de opgedane kennis en nieuwe kansen. Mocht je hier voor willen aanmelden kan je dat apart aanvinken bij je aanmelding.

We zien jullie graag bij onze online sessie op donderdag 24 september!