2021 Finext Performance Management - Finext

 

Beste FPM-er,

Wat hebben we een bijzonder jaar achter de rug. Een jaar van samensmelting van teams, pittige projecten en groei op alle fronten. Met geweldige resultaten als gevolg. En dat alles tijdens extra lastige omstandigheden. We zijn trots dat FPM-ers altijd hun schouders eronder zetten. En dat viel niet altijd mee. Velen van jullie hebben vaak moeten schipperen met hun online werkplek en verre van ideale omstandigheden. Het grote voordeel was soms wel dat je in je joggingbroek en t-shirt aan het werk kon zijn, maar de pakjesbezorger, jengelende kinderen of een partner met een hoestbui maakt de online meetings er vaak niet makkelijker op. We hopen dat we in 2022 weer veelvuldig de deur uit kunnen en onze klanten weer face to face mogen ontmoeten. Dat betekent wel dat je weer een beetje representatief voor de dag moet komen. Dus een nieuw overhemd, pak of glimmende schoenen zijn geen overbodige luxe.

Daarom hebben we met een aantal organisaties afspraken gemaakt. Van warenhuis tot tassenzaak, er zit voor elk wat wils bij. Je kunt waardebonnen ter waarde van €500,- aanvragen, die je kunt besteden aan een nieuwe representatieve werk outfit. Kan eindelijk die slobbertrui de was in…

Hieronder kun je in het formulier aangeven wat je voorkeur heeft. Alles bij dezelfde zaak of juist een combinatie van verschillende bonnen zodat je van top tot teen in de make-over kan. Geef het graag meteen aan, want direct na kerst gaan we de bonnen inkopen en verdelen. En te laat is te laat.

Geniet van de vrije dagen rondom Kerst. Zet je scherm uit als dat kan en pak je rust om opgeladen en wel aan 2022 te kunnen beginnen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Happy Holidays,

Benno, Martijn, Ton en Wim

 

(let op dat forms soms niet direct laadt op mobiel. Dan moet je even op de link klikken)