• unleash your talent

Werken bij Finext

Durf jij het aan?

Wij geloven niet in vaste loopbaanpaden of managers. Wel in vrijheid en verantwoordelijkheid. Vertrouwen is het vertrekpunt. En eerlijk gezegd gaan we daarin verder dan bij welke organisatie in Nederland dan ook. Zo vul je bij ons zelf je rol in. En bepaal je – samen met je team – je eigen salaris. Dat doe je zonder baas of manager. Dat kan, omdat alle feiten op tafel liggen. Met je team ga je namelijk samen voor een goed resultaat. Bij de klant en bij Finext.

Wat dat met je doet? Vraag het een Finexter. Of stel je je leven als Finexter eens voor. De vrijheid om mooie oplossingen bij klanten te verzinnen. De ruimte om zelf met ideeën te komen. Zonder belemmerd te worden door proceduretijgers of functiefetisjisten. Het is geen utopie, maar de Finext-werkelijkheid. Durf jij het aan?

Altijd ruimte voor ondernemende vakmensen

Bij Finext kennen we geen vacatures. Voor goede mensen maken we gewoonweg ruimte. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden, vind je hier ons wensenlijstje.

Nieuwsgierig gemaakt?

Neem contact op met Maartje Waller via maartje.waller@finext.nl of +31 6 24 58 12 63.

Kom naar onze open koffie. Elke laatste vrijdag van de maand zetten we van 10 - 11 uur de deuren open.
Laat even weten als je komt.

#hardwerkenhardlachen

Bij Finext is het #hardwerkenhardlachen. Iedere dag een nieuwe uitdaging om te tackelen. Volg ons om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van onze finexters

De Teams

Zelfsturing werkt alleen als je echt invloed kunt hebben. Finexters werken dan ook samen in kleine teams. Om het vakmanschap kracht te geven, vormen de teams zelf ‘niches’ met een eigen focus.

Verruil jij ook graag je stropdas voor een spijkerbroek? Solliciteer!


bekijk ons wensenlijstje

Durf jij je stoute schoenen aan te trekken? Kom kennis maken of solliciteer direct. Kies een manier die bij jou past. Je mag het formulier invullen, Maartje Waller bellen (+31 6 24 58 12 63), een lijntje via de e-mail droppen, of ons benaderen via facebook, twitter, linkedin!

Sfeer proeven?
Kom naar de open koffie!

Elke laatste vrijdag van de maand zetten we de deuren open. Kom tussen 10 – 11 uur het leven als Finexter ervaren. Laat even weten als je komt.

“Finexters zijn zeer ervaren en weten precies wat er nodig is. Zij zorgen ervoor dat het de beste oplossing wordt, in plaats van de beste oplossing voor de afzonderlijke silo’s"

Jan Timo Rebisch van Vivo Energy

bekijk deze case
Deze pagina delen met een vriend of collega?