Over Finext

“Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Wij halen weg wat kan, laten staan wat moet
en voegen toe wat nodig is. Dat maakt organisaties wendbaarder, mensen gelukkiger en resultaten uitstekend.”

Finext is een familie van consultancybedrijven met echte specialisten. Vertrouwen is bij ons het startpunt om dit vakmanschap volop de ruimte te geven. Zo helpen we organisaties bij het concreet verbeteren vanuit de financiële functie.

Een innovatief organisatiemodel: omdat eenvoud écht werkt!

“Wij halen weg wat kan, laten staan wat moet
en voegen toe wat nodig is.”

Finext verschijnt regelmatig als voorbeeld van een innovatief organisatiemodel in boeken, vakbladen en op congressen. Wil je geïnspireerd worden kijk dan in het ‘doeboek‘ waarin we onze manier van werken concreet hebben gemaakt.

Benieuwd welke expertises Finext heeft, in welke branches wij werken en welke technologieën we toepassen?

Overzicht expertises Overzicht branches Overzicht technologieën

De pijlers van Finext

  • Respect en vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Natuurlijk ondernemen
  • Talenten boven structuren
  • Synergie

In 2013 is Finext gekroond tot ‘Slimste bedrijf van Nederland’ tijdens de Energiedag van MKB Krachtcentrale. Het slimste bedrijf van Nederland is de MKB organisatie die meer toegevoegde waarde creëert door medewerkers op hun kracht in te zetten. Bovendien betrekt deze organisatie haar medewerkers en omgeving bij innovatietrajecten.

“Finext heeft een speciale plek in het Hart van de MKB Krachtcentrale. Niet alleen door haar unieke organisatiemodel of het onderscheidende aandeelhouderschap. Zeker ook omdat ze de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd hebben in het anderen laten leren van hun ervaringen als lerende organisatie”, aldus de jury.

“Bij deze ondernemende club is de missie de baas en de gemeenschappelijke deler is vakmanschap. Voor iedere opdracht wordt een uniek team samengesteld op basis van kennis en vaardigheden die opgeteld de beste oplossing voor de klant vormen.”

Qwinc

Als vakmensen werken we graag samen met andere vakmensen. Elk vanuit ons eigen specialisme, werkend aan één geheel vanuit dezelfde principes. Zo ontstaan mooie ideeën, snelle schakels en bijzondere resultaten.

Onze manier van denken en werken delen we binnen een netwerk van ondernemingen. Gebaseerd op vertrouwen en gekenmerkt door betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap. Onze gedeelde principes vinden we zo belangrijk, dat we ons ‘DNA’ een naam hebben gegeven: Qwinc. Met de volgende gespecialiseerde ‘zusjes’ deelt Finext haar oorsprong, waarden en aanpak.

Plainwater

Effectief sturende informatie ontstaat uit een combinatie van bronnen. Met Business Intelligence-oplossingen realiseren we één duidelijke wereld uit de verschillende datastromen. Daarbij maakt informatiesynergie het verkrijgen van inzicht eenvoudig, beheersbaar en bestendig voor de lange termijn. Plainwater

Swap Support

Swap Support zorgt voor de betrouwbaarheid en de continuïteit van jouw financiële rapportage. Swap Support biedt je rust en zekerheid. De rust van de juiste cijfers op het juiste moment. De zekerheid van een stabiele SAP BPC, Tagetik en Oracle Hyperion partner die jouw financiële proces door en door kent. Swap Support

Springfish

Een puur merk is authentiek in alle activiteiten, zowel extern als intern. Dat levert namelijk veel op: nieuwsgierige prospects, enthousiaste klanten en betrokken medewerkers.

Springfish helpt je bij het bouwen van een puur merk. Van strategie tot campagnes en van identiteit tot middelen. Zo creëren we samen een aansprekend, onderscheidend en effectief merk. Springfish

Sonum International

Om goede beslissingen te kunnen nemen is het voor bedrijven van cruciaal belang de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Sonum International adviseert en ondersteunt organisaties bij het verbeteren van hun planningsprocessen en het inzichtelijk maken van klant- en productwinstgevendheid. Hierdoor zijn organisaties beter in staat om te anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Sonum International

Driezestig services

Driezestig levert een backoffice én administratieve diensten voor bedrijven in de Professional Services. De backoffice stelt je in staat om alle belangrijke kennis over je klant, je project, je medewerker en je financiën vanuit één integrale omgeving te gebruiken en te beheren. Een 360 graden blik op je bedrijfsvoering, van het eerste klantcontact tot de betaling van de laatste factuur én verder. Driezestig services

Koffie?

Benieuwd, nieuwsgierig, leergierig of overtuigd? Neem contact op met ons!

Contact