Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
 
Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Eenvoud versnelt, verbetert de bedrijfsvoering en maakt organisaties wendbaar. Het reduceren van complexiteit brengt de financiële professional terug bij de essentie.

Finext is een familie van consultancybedrijven met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën. Vertrouwen, verbinden en verrassen zijn het startpunt om vakmanschap de ruimte te geven. Zo helpen we organisaties bij het concreet verbeteren van de financiële functie.

Nieuws
 

Finext brengt haar volledige kantoorautomatisering over naar de public cloud van Microsoft.

 

De Finext Wake Up! 2015 staat in het teken van eenvoud en de essentie. In deze 9e editie hebben wij Rens de Jong gevraagd als dagvoorzitter.

Publicaties

Hier vind je diverse uitgaven en artikelen van en over Finext en onze manier van werken. Ons klantenmagazine, de Wrap Up, komt meerdere keren per jaar uit. Voor vakinhoudelijke publicaties kun je terecht bij het kenniscentrum op de nichewebsites.

Netwerk van Niches
 
Governance, Risk & Compliance

Finext Governance, Risk & Compliance adviseert klanten bij risk & business control framework vragen en helpt bij een implementatie met blijvend effect.

 
Control

Finext Control verbindt de finance functie met de business. Hiermee wordt de impact van de finance functie op de waardecreatie vergroot.

 
Projectbeheersing

Finext Projectbeheersing is gespecialiseerd in beheersing van projecten, programma's en portfolio's, met behoud van de dynamiek van een resultaatgerichte organisatie.

 
Telecom, Media & Technology

Finext Telecom, Media & Technology ondersteunt klanten bij hun innovatie en het aantoonbaar verbeteren van de bedrijfsresultaten.

 
Financial Services

Finext Financial Services adviseert de financiële sector in het verbeteren van de performance in het belang van haar klanten.

 
Performance Management

Sturen op prestaties vereist inzicht, altijd en overal. Finext Performance Management helpt bij het meten én verbeteren van uw prestaties.

 
Improvement

Finext Improvement identificeert en analyseert verbeter mogelijkheden in uw onderneming. Met heldere business cases en blijvend resultaat.