Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
 
Visie

Het concreet verbeteren van de financiële functie is de drijfveer voor de adviseurs van Finext. Klanten vragen ons om advies en ondersteuning bij de besturing van de organisatie, de beheersing van de kosten, het creëren van transparantie en het managen van kansen en risico’s.

Creatief, betrokken en ondernemend. Dat typeert onze mensen en onze organisatie. Finext is een familie van niches met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën.

Nieuws
 

De 8e editie van het Finext Wake Up! congres valt dit jaar op 19 juni en heeft als thema 'Fast Forward.'

 

Finext is tot 'Slimste bedrijf van Nederland' verkozen tijdens de Energiedag van MKB Krachtcentrale.

Publicaties

Hier vind je diverse uitgaven en artikelen van en over Finext en onze manier van werken. Ons klantenmagazine, de Wrap Up, komt meerdere keren per jaar uit. Voor vakinhoudelijke publicaties kun je terecht bij het kenniscentrum op de nichewebsites.

Netwerk van Niches
 
Risk

Finext Risk adviseert klanten bij risk & business control framework vragen en helpt bij een implementatie met blijvend effect.

 
Control

Finext Control verbindt de finance functie met de business. Hiermee wordt de impact van de finance functie op de waardecreatie vergroot.

 
Projectbeheersing

Finext Projectbeheersing is gespecialiseerd in beheersing van projecten, programma's en portfolio's, met behoud van de dynamiek van een resultaatgerichte organisatie.

 
Communicatie & Media

Finext Communicatie en Media ondersteunt klanten bij hun innovatie en het aantoonbaar verbeteren van de bedrijfsresultaten.

 
Financial Services

Finext Financial Services adviseert de financiële sector in het verbeteren van de performance in het belang van haar klanten.

 
Performance Management

Sturen op prestaties vereist inzicht, altijd en overal. Finext Performance Management helpt bij het meten én verbeteren van uw prestaties.

 
Improvement

Finext Improvement identificeert en analyseert verbeter mogelijkheden in uw onderneming. Met heldere business cases en blijvend resultaat.